Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ικανοποιημένος από το Συμβούλιο Κορυφής ο Παπακωνσταντίνου.

14 Μαρτίου 2011.
Την εκτίμηση ότι στη Σύνοδο Κορυφής του Eurogroup την περασμένη Παρασκευή ελήφθη μια καλή απόφαση, που θα συμβάλει στην επίλυση της ευρωπαϊκής κρίσης, εξέφρασε ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup σήμερα στις Βρυξέλλες...
...Ο υπουργός οικονομικών τόνισε ακόμη ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση οι «17» θα επεξεργαστούν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, ενώ σε ότι αφορά ειδικότερα την Ελλάδα, υπογράμμισε ότι η απόφαση «θα μας βοηθήσει περαιτέρω». «Είμαστε προσηλωμένοι στο πρόγραμμα μας για προώθηση των μεταρρυθμίσεων και συνέχιση της δημοσιονομικής σταθεροποίησης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου.
...Ο πρόεδρος του Εurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναφέρθηκε στην «καλή απόφαση» που ελήφθη στη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα τονίζοντας ότι θα πρέπει να γίνουν ανάλογα πρόσθετα βήματα και για την Ιρλανδία. Σε ότι αφορά τις αποφάσεις για το σημερινό και το μελλοντικό Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, ο Ζ. Γιούνκερ εξέφρασε την ελπίδα να κατανόησαν οι αγορές ότι η βούληση της ΕΕ και ειδικότερα της ευρωζώνης είναι «ενιαία» για μια συνολική λύση-πακέτο.
...Ο πρόεδρος του Eurogroup σημείωσε ακόμη ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση θα επιχειρηθεί να υπάρξει πρόοδος σε διάφορες πτυχές των αποφάσεων της Παρασκευής, χωρίς όμως να αναμένεται κατάληξη σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: