Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Η αστυνομία σκότωσε διαδηλωτή στην Υεμένη.

12 Mαρτίου 2011.
Ένας διαδηλωτής έχασε τη ζωή του και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από την επίθεση που πραγματοποίησε τα ξημερώματα του Σαββάτου η αστυνομία στη Σανάα, για να διαλύσει κινητοποίηση καθιστικής διαμαρτυρίας κατά του καθεστώτος στην Υεμένη, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης...
...Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία επιτέθηκε, με χρήση πραγματικών πυρών και δακρυγόνων, στους διαδηλωτές, οι οποίοι είχαν καταστηκώσει στην πλατεία μπροστά από το πανεπιστήμιο της Σανάα, σε μία προσπάθεια να τους απομακρύνει.
...Ένας διαδηλωτής έχασε τη ζωή του και «περίπου 300 τραυματίσθηκαν ή το αναπνευστικό τους επλήγη από τα αέρια», τόνισε η ιατρική επιτροπή, που έχουν συστήσει οι διαδηλωτές.
...Από τα τέλη Ιανουαρίου, το καθεστώς του προέδρου Άλι Αμπντάλα Σάλεχ, αποτελεί καθημερινό στόχο των λαϊκών κινητοποιήσεων, οι οποίες ως σήμερα μετρούν 30 νεκρούς.
...Την Πέμπτη, ο Σάλεχ είχε δεσμευθεί σε ομιλία του πως «θα συνεχίσει να προστατεύει» τους διαδηλωτές, είτε αυτοί κινούνται υπέρ του, ή εναντίον του....(Γαλλικό, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: