Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Κοσμήματα τεράστιας αξίας βρέθηκαν σε ...υπόνομο !

9 Μαρτίου 2011.
Ένα δαχτυλίδι με διαμάντι 31 καρατίων βρέθηκε σε παρισινό υπόνομο αυτή την εβδομάδα μαζί με άλλα κλεμμένα κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 13,4 εκατομμύρια ευρώ.
...Η εφημερίδα France Soir ανέφερε σε άρθρο της ότι η αστυνομία βρήκε τα κοσμήματα τα οποία ήταν τοποθετημένα σε μία πλαστικό κουτί περιβλημένο με τσιμέντο σε ένα σπίτι στο προάστιο του Παρισιού Σέιν-Σεν Ντενίς.
...Τα κοσμήματα είχαν κλαπεί από το κοσμηματοπωλείο του Παρισιού Harry Winston το Δεκέμβριο του 2008. Τέσσερις ένοπλοι ληστές, δύο από τους οποίους φορούσαν γυναικείες περούκες, εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο και μέσα σε λίγα λεπτά πήραν ρολόγια και άλλα κοσμήματα αξίας 85 εκατομμυρίων δολαρίων.
...Αρχικά η αστυνομία υποπτευόταν διεθνείς συμμορίες ληστών, όμως η προσοχή της στράφηκε στα προάστια του Παρισιού όταν ένας από τους υπαλλήλους του κοσμηματοπωλείου δήλωσε ότι οι ληστές είχαν παρισινή προφορά.
...Έπειτα από ανώνυμη πληροφορία, η αστυνομία συνέλαβε 25 ανθρώπους τον Ιούνιο του 2009, εννέα από τους οποίους έχουν κατηγορηθεί για ληστεία.
...Η ανακάλυψη 19 δαχτυλιδιών - ένα από τα οποία κοστίζει περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ - και τριών ζευγαριών από σκουλαρίκια στον υπόνομο έγινε έπειτα από την ανακάλυψη πολλών κοσμημάτων και χρημάτων στο σπίτι που ανήκει σε έναν από τους υπόπτους....(Γαλλικό, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: