Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Την παραίτηση X. Παπουτσή ζήτησε η ΝΔ

9 Φεβρουαρίου 2011.
Την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ζήτησε η ΝΔ με αφορμή την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, να απαγορεύσει την κίνηση και την στάθμευση τρακτέρ στο οδικό δίκτυο του νομού έως την Παρασκευή...
...Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κ. Μαρκόπουλος έκανε λόγο για απόφαση που καταλύει σοβαρές συνταγματικές ελευθερίες και ανοίγει την πόρτα σε μία επικίνδυνη τακτική για την κυβέρνηση και ζήτησε να δώσει διευκρινίσεις ο Χρήστος Παπουτσής.
Παίρνοντας το λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάλεσε την αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση μομφής προς το πρόσωπό του.
"Γιατί τόσο πολύ χύνει κροκοδείλια δάκρυα ο κος Μαρκόπουλος; Τον ενόχλησε η ακραία, τυπική φρασεολογία της απόφασης, ή γιατί δεν πέτυχε ο δικός σας σχεδιασμός να κλείσουν τα σύνορα στον Προμαχώνα για να αποδειχθεί πως δεν υπάρχει κράτος; Έχω την αίσθηση πως γι’ αυτό διαμαρτύρεστε, γιατί δεν κλείσανε τα σύνορα" ανέφερε ο κος Παπουτσής, τονίζοντας πως η απαγόρευση ισχύει μονάχα σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα σύνορα.
"...Να πείτε ότι ζητείτε την παραίτηση ενός υπουργού που κάνει τα δέοντα ώστε να μην επικρατήσει χάος", δήλωσε, προασπιζόμενος τη στάση της αστυνομίας να μην επιτρέψει στους αγρότες να κινηθούν προς τον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, κλείνοντας τη διέλευση από και προς τη Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: