Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Κριτική Ντόρας για το πολυνομοσχέδιο της Υγείας.

8 Φεβρουαρίου 2011.
Κριτική στην κυβέρνηση σχετικά με το νομοσχέδιο για την υγεία, αλλά και στους γιατρούς για τις καταλήψεις, άσκησε η Ντόρα Μπακογιάννη...
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αφού συναντήθηκε με τα ΔΣ των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αντί να ασχοληθεί «με το μεγάλο πάρτι της υγείας», αντί να χτυπήσει τη διαφθορά και να μειώσει με αυτόν τον τρόπο το κόστος, προχωρεί σε ένα νομοσχέδιο γεμάτο ασάφειες, με ατέλειωτα Προεδρικά Διατάγματα, που δεν δίνει λύση στα πραγματικά προβλήματα των ασφαλισμένων......Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι το κόμμα της θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο και εξέφρασε την ελπίδα η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει ότι «με τέτοιες εμβαλωματικές λύσεις δεν αντιμετωπίζονται τα υπαρκτά προβλήματα στο χώρο της υγείας».
...Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας απηύθυνε παράλληλα έκκληση και προς τους γιατρούς. «Εικόνες όπως αυτές της κατάληψης και της ταλαιπωρίας του κόσμου, είναι πράγματι εικόνες που πρέπει να μας προβληματίσουν. Δεν νομίζω ότι τιμούν ούτε τους ίδιους τους γιατρούς», επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: