Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δεξιά λαμόγια υπάρχουν παντού...

23 Φεβρουαρίου 2011.
Οριστικά αποποιείται τον τίτλο του «διδάκτορα» ο δεξιός Γερμανός υπουργός Aμυνας Καρλ Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας των καταγγελιών για λογοκλοπή στη διδακτορική του διατριβή......Ο κ. Γκούτενμπεργκ, φωτογενής πολιτικός και αγαπημένος του γερμανικού Τύπου, παραδέχεται ότι έκανε κάποια «σοβαρά λάθη». 
...Η Αγκελα Μέρκελ στέκεται στο πλευρό του ανερχόμενου αστεριού της Kεντροδεξιάς για το σκάνδαλο που βαφτίστηκε «copygate». Οταν ήλθαν στο φως οι καταγγελίες μέσα από τις σελίδες της γερμανικής εφημερίδας «Sueddeutsche Zeitung», ο Καρλ Τέονορ τσου Γκούτενμπεργκ έσπευσε να αρνηθεί ότι η διδακτορική του διατριβή ήταν προϊόν λογοκλοπής. 
...Επέμεινε ότι αποποιείται προσωρινά τον τίτλο του «διδάκτορα» έως ότου διενεργηθεί έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Μπαϊρόιτ (Βαυαρία) σχετικά με την επίμαχη διατριβή στο Δίκαιο.
... Ομως η πίεση στον Γκούτενμπεργκ εντάθηκε όταν εισαγγελείς στο Μπαϊρόιτ δήλωσαν ότι ο 39χρονος υπουργός Aμυνας αντιμετωπίζει ποινική έρευνα για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και υπογραφή ψευδούς ένορκης κατάθεσης. 
...Ο Γκούτενμπεργκ παραδέχθηκε τελικά ότι διέπραξε κάποια «σοβαρά λάθη» και ζήτησε από το πανεπιστήμιο να αποσύρει τη διατριβή του, απόφαση την οποία χαρακτήρισε «οδυνηρή», δεδομένου ότι αφιέρωσε για το διδακτορικό «έξι ή επτά χρόνια από τη ζωή του». Το διδακτορικό ολοκληρώθηκε το 2006 και δημοσιεύτηκε το 2009....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: