Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΚΚΕ : Ο λαός να κάνει το χρέος του.

16 Φεβρουαρίου 2011.
Πρόσκληση προς το λαό να κάνει το δικό του ...χρέος γιατί δεν πρέπει να χάνει καθόλου χρόνο και να ψάχνει να βρει τις διαφορές ανάμεσα στην πώληση και το ξεπούλημα, στην εκποίηση και την «αξιοποίηση», στα ελλείμματα και το χρέος..., απηύθυνε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα με σημερινή δήλωσή της που αναφέρονταν στο θέμα που ανέκυψε με την δημόσια περιουσία...
...Η κα Παπαρήγα είπε ότι ο λαός «χειραφετημένος από την κυρίαρχη πολιτική (πρέπει) να κατευθύνει τις προσπάθειές του στη πάλη για την ανατροπή του συσχετισμού των δυνάμεων, για την νίκη στο επίπεδο της εξουσίας. Εργατική λαϊκή εξουσία πρέπει να είναι ο στόχος του λαού. Μόνο με ένα τέτοιο στόχο μπορεί (ο λαός) να δυσκολέψει το να γίνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα».

***Εξάλλου...
...Τη ριζική αντίθεσή της σε κάθε μορφής ιδιωτικοποίηση της Αγροτικής Τράπεζας και ιδιαίτερα στην «τελειωτική» ιδιωτικοποίηση της, εξέφρασε η Αλέκα Παπαρήγα κατά τη σημερινή σύναντήσή της με τον Σύλλογο Εργαζομένων στην ΑΤΕ.
...Η κα Παπαρήγα σε δήλωσή της τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους, οι οποίοι ήδη έχουν υποστεί μειώσεις μισθών και μπορεί ένα μέρος τους να βρεθούν απολυμένοι. 
...Ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ,πρόσθεσε, σημαίνει ακόμη ότι όλη η υποθηκευμένη αγροτική γη θα περάσει στα χέρια ακόμα πιο ισχυρών μονοπωλιακών ομίλων, θα οδηγήσει στην ιδιωτικοποίηση συνεταιριστικών οργανώσεων και από αυτή την άποψη στεκόμαστε αρνητικά απέναντι σε αυτή την εξέλιξη.
...Θεωρούμε, είπε η κα Παπαρήγα, ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος μπροστά τώρα και στις καινούργιες εξελίξεις, με την πώληση της δημόσια περιουσίας για να εισπράξουν τα 50 δισ. η Αγροτική Τράπεζα να είναι στη πρώτη γραμμή. Αντίσταση - αγώνας - αντεπίθεση, κατέληξε στη δήλωσή της η Γραμματέας του ΚΚΕ...(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: