Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ρέππας : Δεν θα φυλακίζονται όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο.

15 Φεβρουαρίου 2011.
Δεν τίθεται θέμα φυλάκισης όσων δεν πληρώνουν εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μετά την τροποποίηση του συζητούμενου νομοσχεδίου στην οποία προέβη το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή, ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας...
...Κάνοντας δεκτή σχετική πρόταση που είχαν υποβάλει βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ο κ. Ρέππας αναδιατύπωσε τη σχετική τροπολογία ώστε να μη θεωρείται πλέον πλημμέλημα αλλά πταίσμα το αδίκημα της μη πληρωμής εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας.
...Έτσι πλέον, δεν υπάρχει θέμα φυλάκισης και το σχετικό αδίκημα θα τιμωρείται με κράτηση ή πρόστιμο, ενώ η ποινική δίωξη θα ασκείται μετά από έγκληση.
...Ακόμη, σε μια προσπάθεια να επιβεβαιώσει τη βούληση της κυβέρνησης για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών ο κ. Ρέππας, αναδιατύπωσε σχετικό άρθρο, έτσι ώστε να ορίζεται σαφώς ότι όλες οι εταιρίες του ΟΑΣΑ διέπονται από το ίδιο καθεστώς του δημοσίου και των ΝΠΔΔ σε ότι αφορά αναθέσεις και συμπράξεις για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας τους.
...Η συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση και ανάπτυξη των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής, συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί αργά τη νύκτα με τη ψήφιση των άρθρων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: