Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

"Οι πόρτες του υπουργείου είναι ανοιχτές για τους αγρότες".

7 Φεβρουαρίου 2011.
Οι πόρτες του υπουργείου είναι ανοικτές και η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα των αγροτών, διαμήνυσε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιλένα Αποστολάκη. με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών...μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Flash» η κ. Αποστολάκη σημείωσε ότι το υπουργείο είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους αγρότες....«....Ακούστηκαν όμως και κάποια αιτήματα και θέλω να πω σαφέστατα ότι η απάντησή μας εκεί, σε περιπτώσεις που δεν μπορούσε να είναι αρνητική, ήταν επιφυλακτική, όπως για παράδειγμα το αίτημα για αύξηση της επιστροφής του ΦΠΑ, την οποία θέλω να πω ότι αυτή η κυβέρνηση αύξησε από το 7% στο 11% και για την οποία ζητούσαν μετά από την αύξηση αυτή που έγινε τον προηγούμενο χρόνο να πάμε σε περαιτέρω αύξηση στο 15%...», είπε η υφυπουργός.
...Πρόσθεσε ακόμη πως, ουσιαστικά, οι αγρότες είναι το μόνο κοινωνικό στρώμα της ελληνικής κοινωνίας, το οποίο, το τελευταίο διάστημα, είχε μια θετική δημοσιονομική έκβαση κάποιο αίτημά του.
«...Υπάρχουν  συγκεκριμένα αιτήματα στα οποία πήραν απαντήσεις. Ότι για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια -και αυτό έχει σημασία για τους αγρότες που δοκιμάζεται το εισόδημά τους-, πήραν τις επιδοτήσεις τους στην ώρα τους χωρίς ούτε μία μέρα καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να καταφύγουν σε δανεισμό...», είπε...(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: