Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της Ελίζαμπεθ Τέϊλορ.

16 Φεβρουαρίου 2011.
Η κατάσταση της υγείας της, δύο φορές τιμημένης με Οσκαρ, θρυλικής ηθοποιού του Χόλιγουντ, Ελίζαμπεθ Τέϊλορ, βελτιώθηκε, αλλά θα παραμείνει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο το επόμενο χρονικό διάστημα, υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπός της χθες τη νύχτα...
..Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ, εισήχθη εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο Σεντάρς-Σινάϊ στο Λος 'Αντζελες, την περασμένη εβδομάδα, με έντονα συμπτώματα αποφρακτικής καρδιακής ανεπάρκειας, που αποτελεί χρόνιο πρόβλημα υγείας για την 78 χρονη ηθοποιό.
...Το 2009 η Τέϊλορ, υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς για να αντικαταστήσει μία κατεστραμμένη βαλβίδα.
...Το 2004 είχε διαγνωσθεί ότι έπασχε από χρόνια συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, ένα νόσημα που δεν επιτρέπει στην καρδιά να τροφοδοτεί με επαρκείς ποσότητες αίματος τα ζωτικά όργανα του σώματος.
...Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπροσώπου της η " Ελίζαμπεθ Τέϊλορ αίσθανεται πλέον καλά στο ιατρικό κέντρο Σεντάρς-Σινάϊ.
...Από την εισαγωγή της έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος στην κατάσταση της υγείας της, ενώ δέχεται επισκέψεις φίλων και συγγενών.
...Το ιατρικό επιτελείο, που την παρακολουθεί, είναι ικανοποιημένο από την πορεία ανάρρωσης της ηθοποιού και περιμένει ότι θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.
...'Αμεσα θα παραμείνει υπό νοσοκομειακή περίθαλψη και ιατρική παρακολούθηση ".(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: