Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Αμερικανικές "υποψίες" για Τσάβες.

16 Φεβρουαρίου 2011.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξετάζουν την περίπτωση η Βενεζουέλα να έχει προμηθεύσει πετρέλαιο στο Ιράν, παρά τις κυρώσεις που έχουν επιβάλλει οι ΗΠΑ για μία τέτοια ενέργεια, ανακοίνωσε ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, χθες, Τρίτη...
...Ο Αρτούρο Βαλενζουέλα, αναπληρωτής υπουργός σε θέματα του Δυτικού Ημισφαιρίου, των Ηνωμένων Πολιτειών, απαντώντας σε επερώτηση του βουλευτή Κόνι Μακ, σύμφωνα με την οποία η Βενεζουέλα έχει στείλει δεξαμενόπλοια με φορτίο πετρελαίου στο Ιράν, είπε ότι η κυβέρνηση διερευνά το ζήτημα.
...Ο αμερικανός αξιωματούχος ενημέρωσε την υποεπιτροπή της Βουλής, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, έχει επισήμως εγείρει το ζήτημα τόσο σε σχέση με την ανάμιξη της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, όσο και σε ότι αφορά την εμπλοκή στην υπόθεση της κρατικών συμφερόντων εταιρείας PDVSA.
" ...Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε αν υπήρξε ή όχι στην πράξη μία παραβίαση ", ανέφερε ο Βαλενζουέλα, αλλά αρνήθηκε να τοποθετηθεί στο τι θα συμβεί αν η καταγγελία επιβεβαιωθεί.
...Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, που αντιπροσωπεύει για τις ΗΠΑ, έναν κρατικό υποστηρικτή της διεθνούς τρομοκρατίας και ο "αριστεριστής" πρόεδρος της Βενεζουέλας, Τσάβεζ, ο οποίος συχνά αντιπαρατίθεται με τις ΗΠΑ για θέματα της περιοχής, έχουν αναπτύξει τις σχέσεις τους τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: