Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Παπανδρέου : Θα ολοκληρώσουμε την τετραετία.

14 Φεβρουαρίου 2011.
«...Το έχω ξεκαθαρίσει τουλάχιστον ...30 φορές... Θα ολοκληρώσουμε την τετραετία. Έχουμε διόμισι χρόνια ακόμη να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας...», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας σε συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πολύωρης σύσκεψης που προήδρευσε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους...
Παράλληλα ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στο ζήτημα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας που ανέκυψε μετά την τελευταία επίσκεψη των εκπροσώπων της τρόικας στην Αθήνα, τόνισε ότι «...δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης ελληνικής γης...».
...Το Βερολίνο και το Ελσίνκι θα επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανία και η Φινλανδία ήταν οι δύο χώρες που τήρησαν την πιο σκληρή στάση στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής, αναφορικά με το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας.
...Ο κ. Παπανδρέου θα αναχωρήσει για τη γερμανική πρωτεύουσα την επόμενη Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, και την επόμενη θα έχει συνάντηση με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
...Στις 23 Φεβρουαρίου ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Ελσίνκι, όπου θα έχει αρκετές συναντήσεις με κορυφαία εκείνη με την Πρωθυπουργό της χώρας,  Μάρι Κιβινιέμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: