Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Συναντήσεις τρόικας με Βενιζέλο και Μπιρμπίλη.

9 Φεβρουαρίου 2011.
Η πορεία του προϋπολογισμού του 2011, οι λειτουργικές δαπάνες και το Ενιαίο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου με αντιπροσωπεία της τρόικας...***Συνάντηση και με την κα. Τίνα Μπιρμπίλη....
..Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιπροσωπεία εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συμβολή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην επίτευξη των στόχων των εσόδων του 2010...Επίσης, ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωσε ότι η συμβολή του υπουργείου Άμυνας στο συγκεκριμένο τομέα θα είναι διαρκής μέσα από τη νέα δομή διοίκησης και τη νέα δομή δυνάμεων που προωθούνται στις Ένοπλες Δυνάμεις....
***Επίσης, σήμερα...
...Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση της υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλη, με τους πέντε εκπροσώπους της τρόικας, σήμερα στο υπουργείο.
...Η υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους για τις πρωτοβουλίες του φορέα αρμοδιότητά της, σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και τους παρουσίασε τα βασικά χαρακτηριστικά του νομοσχεδίου για την περιβαλλοντική αδειοδότηση. Εξήγησε ότι οι διαδικασίες αυτές, στο παρελθόν, ήταν εξαιρετικά μακροχρόνιες και χρονοβόρες και με το νομοσχέδιο απλοποιούνται και επιταχύνονται.
...Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου, η συνάντηση χαρακτηρίστηκε «εξαιρετικά εποικοδομητική» και μάλιστα οι εκπρόσωποι της τρόικας εμφανίσθηκαν ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι.
...Στη συνάντηση πήραν μέρος η γενική γραμματέας Χωροταξίας, Μ. Καλτσά, ο γενικός γραμματέας Ενέργειας, Κ. Μαθιουδάκης, και ο γενικός γραμματέας Υδάτων, Αν. Ανδρεαδάκης.(Ν.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: