Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Εντατικοί οι έλεγχοι στην Πάτρα για τους λαθρομετανάστες.

15 Φεβρουαρίου 2011.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον περιορισμό της παράνομης διακίνησης μεταναστών στο λιμένα Πατρών, διαβεβαιώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής, απαντώντας σε ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ Μ. Μπεκίρη και Ν. Νικολόπουλου σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του λιμένα της Πάτρας...
...Όπως επισημαίνει ο κ. Παπουτσής, γίνονται ενδελεχείς έλεγχοι στα διακινούμενα από και προς Ιταλία πρόσωπα και οχήματα, διενεργούνται συνεχείς καθημερινές περιπολίες στους χώρους ευθύνης του Λιμεναρχείου, με ιδιαίτερη έμφαση στην αποτροπή εισόδου παράνομων μεταναστών στο λιμένα και υπάρχει συνεχής συνεργασία με Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο ανάληψης κοινής δράσης, προκειμένου από κοινού να διασφαλίσουν την ομαλότητα στην περιοχή και κατ΄ επέκταση στο λιμένα.
...Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπενθυμίζει όμως ότι ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε. υποχρεούται εφαρμογής μέτρων ασφάλειας. 
...Ως εκ τούτου έχει εκφραστεί θετικά για τον εφοδιασμό του λιμένα της Πάτρας με τον απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (scanner, τζιπ ασφαλείας, δίκυκλα, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά κλπ), την ενίσχυση των υπηρεσιών φύλαξης με ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας χώρων του λιμένα και την ταχύτερη αποκατάσταση των φθορών της περίφραξης αυτού από κατάλληλα συνεργεία, ώστε να επιτευχθούν αποτελεσματικότεροι έλεγχοι και μέτρα αποτροπής διακίνησης των παράνομων μεταναστών....(aπε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: