Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Απήγαγαν κινέζα επιχειρηματία στη Μεσσήνη.

16 Φεβρουαρίου 2011.
Θύμα απαγωγής έπεσε χθές το βράδυ μια 39χρονη Κινέζα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Μεσσήνη...Tην γυναίκα, βρήκαν δεμένη, οι αστυνομικοί μέσα στο στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου που εγκατέλειψαν οι απαγωγείς μετά τη σήραγγα του Αρτεμισίου.......Δράστες της απαγωγής είναι 4 Κινέζοι από τους οποίους η αστυνομία έχει συλλάβει τους 2. Οι 2 δράστες που καταζητούνται είχαν βάλει τη 39χρονη στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και ταξίδευαν για Αθήνα με σκοπό να ζητήσουν λίτρα από το σύζυγο της. Οι 2 άλλοι κακοποιοί που συνελήφθησαν επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο.

...Είναι η τρίτη απαγωγή επιχειρηματία από την Κίνα που γίνεται στη Μεσσηνία τους τελευταίους 4 μήνες. Και στις 3 περιπτώσεις η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας έχει καταφέρει ουσιαστικό χτύπημα στα Κινέζικα κυκλώματα απαγωγής ομοεθνών τους, καθώς έχει συλληφθεί κι ένας από τους δράστες που συμμετείχε στις 2 προηγούμενες απαγωγές.
...Στις 15 Σεπτεμβρίου απήχθη Κινέζος επιχειρηματίας στη Γαστούνη Ηλείας, κι απελευθερώθηκε στα Φιλιατρά.
...Στις 18 Οκτωβρίου απήχθη Κινέζα επιχειρηματίας στην Κυπαρισσία και κρατήθηκε όμηρος 12 μέρες σε σπίτι στον Πύργο Λεύκτρου....(πηγή : ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: