Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Νεκρώνει σήμερα όλη η χώρα.

 23 Φεβρουαρίου 2011.
Νεκρώνει σήμερα όλη η χώρα από την 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ κι ΓΣΕΕ...Οι δημόσιες υπηρεσίες, οι δήμοι, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα νοσοκομεία, οι τράπεζες, τα σχολεία, τα μέσα ενημέρωσης, συμμετέχουν στην  απεργία...για ασφαλιστικά και μισθολογικά θέματα, ενώ κλειστά θα παραμείνουν και τα εμπορικά καταστήματα....
...Στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, η μια στο Πεδίον του Άρεως από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 11 το πρωί και η δεύτερη στην Ομόνοια από το ΠΑΜΕ.

 *** Στην σημερινή απεργία συμμετέχουν:

    - Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, το προσωπικό των Ταμείων και οι εργαζόμενοι στους δήμους και στις νομαρχίες.
    - οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, το προσωπικό των ΔΕΚΟ και οι τραπεζοϋπάλληλοι.
    -Οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι γιατροί του ΙΚΑ, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων, το προσωπικό του ΕΚΑΒ και οι εργαζόμενοι στην πρόνοια. Τα νοσοκομεία θα εξυπηρετούν μόνο τα επείγοντα περιστατικά.
    - Απέχουν από τα καθήκοντά τους δικηγόροι, γιατροί και μηχανικοί του δημοσίου.
    - Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα σε όλη τη χώρα μετά από απόφαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).
    - Δεν θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις από τις 12 έως τις 4 το απόγευμα λόγω στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
    - Τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.
    - Απεργούν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, αλλά σε ώρες που δεν θα παρεμποδίζεται η συμμετοχή στις συγκεντρώσεις.
    - Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές οι οποίοι πραγματοποιούν 48ωρη απεργία, χθες και σήμερα...    - ...Απεργούν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μετά από απόφαση της ΠΟΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: