Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Γυναίκα δημοσιογράφος θύμα σεξουαλικής επίθεσης στην Αίγυπτο .

16 Φεβρουαρίου 2011.
Η Λάρα Λόγκαν, απεσταλμένη του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και βιαιοπραγίας, από συμμορία στην Αίγυπτίων, ενώ βρισκόταν μαζί με πλήθος των διαδηλωτών, την ημέρα της πτώσης του προέδρου Μουμπάρακ.......Όπως ανακοίνωσε το κανάλι CBS, για λογαριασμό του οποίου κάλυπτε τα γεγονότα στην Αίγυπτο, η 39χρονη δημοσιογράφος, που κατάγεται από τη Νότια Αφρική και έχει πολλά χρόνια εμπειρίας ως πολεμική ρεπόρτερ, αμέσως μετά την επιστροφή της στις ΗΠΑ, εισήχθη και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
...Η Λόγκαν παρακολουθούσε τους πανηγυρισμούς του πλήθους εξαιτίας της πτώσης του προέδρου Μουμπάρακ, για λογαριασμό της εκπομπής " 60 λεπτά ", όταν περικυκλώθηκε από ομάδα περίπου 200 ατόμων που βρισκόντουσαν σε έξαλλη κατάσταση.
...Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το δίκτυο CBS," απομονώθηκε από την ομάδα των συνεργατών της, κτυπήθηκε και υπέστη σεξουαλική επίθεση, πριν διασωθεί τελικά από την παρέμβαση ομάδας γυναικών και περίπου 20 στρατιωτών ".
...Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η Επιτροπή για την Προστασία Δημοσιογράφων, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του λαού στην Αίγυπτο, τουλάχιστον 52 δημοσιογράφοι έπεσαν θύματα επιθέσεων και 76 φυλακίστηκαν.
...Όλοι τους έχουν πλέον αφεθεί ελεύθεροι, ενώ ένας Αιγύπτιος δημοσιογράφος ο Αχμάντ Μοχάμεντ Μαχμούντ έχασε τη ζωή του, όταν δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι την ώρα που βιντεοσκοπούσε επεισόδια στην πλατεία Ταχρίρ.(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: