Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μιχελάκης για τρόικα και δημόσια περιουσία.

15 Φεβρουαρίου 2011.
Για «απόπειρα εμπαιγμού και εξαπάτησης του λαού» κατηγορεί τον πρωθυπουργό η ΝΔ με αφορμή την εξαγγελία νομοθετικής πρωτοβουλίας που θα απαγορεύει την πώληση μεγάλων εκτάσεων δημόσιας γης...
...Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της αξιωματικης αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης υποστηρίζει πως ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου στη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε, στο άρθρο 14 παρ. 5, αναγνωρίζει στους δανειστές της χώρας το δικαίωμα να προχωρούν σε κατάσχεση, όχι μόνον της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, αλλά και κρατικής περιουσίας ταγμένης στην εξυπηρέτηση δημόσιου σκοπού.
...«Ο κ. Παπανδρέου επιμένει να αντιμετωπίζει κρίσιμα ζητήματα με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», τόνισε ο κ. Μιχελάκης επικρίνοντας τον πρωθυπουργό για τη δήλωσή του ότι «κανείς δεν είναι περήφανος, κάθε τρεις και λίγο, κάποιοι κύριοι να έρχονται και να ελέγχουν».
«...Έφθασε, μάλιστα, στο σημείο να μιλά για υποχρέωση να απαλλαγούμε από «εξαρτήσεις, δουλείες και Μνημόνια» δήλωσε ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος διερωτήθηκε ποιος υπέγραψε και ποιος ψήφισε τις «εξαρτήσεις, τις δουλείες και τα Μνημόνια;»
...Ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε τον κ. Παπανδρέου ως αποκλειστικά υπαίτιο για όσα, μόλις τώρα, προσποιείται ότι τον ενοχλούν. «Δεν είναι καταγγέλλων. Είναι καταγγελλόμενος», δήλωσε ο κ. Μιχελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: