Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Συνελήφθη υπουργός του Μουμπάρακ.

24 Φεβρουαρίου 2011.
Ο πρώην υπουργός Ενημέρωσης της Αιγύπτου Ανας αλ Φέκι και ο πρόεδρος του κρατικής ραδιοφωνίας-τηλεόρασης Ουσάμα ελ Σέιχ συνελήφθησαν σήμερα μετά τις κατηγορίες περί διαφθοράς, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες ασφαλείας.
...Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν το πρωί στις κατοικίες τους με εντολή του οικονομικού τμήματος της εισαγγελίας.......Ο αλ Φέκι είναι το τέταρτο πρώην μέλος της κυβέρνησης που συλλαμβάνεται, μετά τους πρώην υπουργούς Εσωτερικών Χαμπίμπ ελ Αντλι, Τουρισμού Ζοχέιρ Γκαράνα και Στέγασης Αχμαντ αλ Μαγράμπι.
...Οι συλλήψεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο πολλών διαδικασιών δίωξης που ξεκίνησαν εναντίον υψηλόβαθμων πολιτικών αξιωματούχων και μελών του επιχειρηματικού τομέα, μετά την παραίτηση στις 11 Φεβρουαρίου του Χόσνι Μουμπάρακ ύστερα από λαϊκή εξέγερση.
...Χθες Τετάρτη η αιγυπτιακή δικαιοσύνη ανακοίνωσε ότι ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Φαρούκ Χόσνι, o οποίος δεν είχε εκλεγεί επικεφαλής της UNESCO όταν είχε θέσει υποψηφιότητα το 2009, περιλαμβάνεται στον κατάλογο των ατόμων που απαγορεύεται να εξέλθουν από τη χώρα.
...Ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει επίσης δέκα επιχειρηματίες όπως και τον ελ Σέιχ, τον πρόεδρο της αιγυπτιακής ραδιοτηλεόρασης....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: