Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ανεπιθύμητη παντού, η οικογένεια Καντάφι...

24 Φεβρουαρίου 2011.
Ανεπιθύμητη παντού, φαίνεται να είναι η οικογένεια Καντάφι..μετά τις φήμες για αναχώρηση του ηγέτη της Λιβύης από τη χώρα, με προορισμό τη Βενεζουέλα, φήμες που διέψευσε ο ίδιος, εμφανιζόμενος στη κρατική τηλεόραση, χθες η κόρη του, επιχείρησε να φύγει αεροπορικώς από τη Τρίπολη, αλλά οι αρχές της Μάλτας, δεν επέτρεψαν την προσγείωση του αεροσκάφους στο νησί......Οπως μετέδωσε χθες το απόγευμα το Al Jazeera, το Λιβυκό αεροσκάφος που μετέφερε την κόρη του Μουαμάρ Καντάφι επέστρεψε πίσω στην Τρίπολη... «...Ο πιλότος συνεχώς μετέδιδε στον πύργο ελέγχου πως έχει 14 άτομα στο αεροσκάφος, ενώ έκανε συνεχώς κύκλους, πάνω από το αεροδρόμιο, λέγοντας πως του τελειώνουν τα καύσιμα...», μεταδίδει το δίκτυο και προσθέτει :
"..Όταν έγινε γνωστό το γεγονός, οι αρχές κάλεσαν τον πρεσβευτή της Λιβύης, ο οποίος πήρε μέρος στις διαπραγματεύσεις αναφορικά με το εάν θα επιτραπεί η προσγείωση του αεροπλάνου. ...Όταν οι διαπραγματεύσεις είχαν φτάσει στο σημείο μηδέν, οι πιλότοι έκαναν γνωστό στις αρχές της Μάλτας ότι μέσα στο αεροπλάνο επιβαίνει η Αΐσα Καντάφι, η μοναδική κόρη του Λίβυου ηγέτη. 
...Αμέσως, η απάντηση των αρχών της Μάλτας ήταν ότι πρόκειται για μία μη προγραμματισμένη πτήση και δεν έχει σημασία ποιος επιβαίνει σε αυτήν. Και κάλεσε τους πιλότους να επιτρέψουν πίσω στη Λιβύη, όπως και έγινε..."...
...Επίσης, , όπως έγινε γνωστό προχθες, Τρίτη, η γυναίκα του Ανίβα Καντάφι, γιου του Λίβυου ηγέτη, Ανίβα, η οποία είναι πολίτης του Λιβάνου, προσπάθησε να προσγειωθεί στη Βυρηττό, με το προσωπικό τζετ της οικογένειας Καντάφι. Όμως και σε αυτήν την περίπτωση, οι αρχές του Λιβάνου αρνήθηκαν να δώσουν άδεια προσγείωσης στο αεροπλάνο, μεταδίδει, επίσης το Al Jazeera...Επίσης, το αραβικό δίκτυο "Αλ Αραμπίγια", μετέδωσε χθες,  ότι η κυβέρνηση Καντάφι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Συρία και την Κύπρο για τη μεταφορά μελών της οικογενείας του Λίβυου ηγέτη σε αυτές τις δύο χώρες....μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί απάντηση από τις χώρες αυτές..(πηγή :Al Jazeera).

Δεν υπάρχουν σχόλια: