Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ακης διαψεύδει γερμανικό περιοδικό για μίζες.

7 Φεβρουαρίου 2011.
Ψευδές και συκοφαντικό..., χαρακτηρίζει ο τέως υπουργός Άμυνας κ. Ακης Τσοχατζόπουλος δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού DER SPIEGEL, σύμφωνα με το οποίο σύστησε συνεργάτη του σε συγκεκριμένη γερμανική εταιρεία. «...Ουδέποτε συνέστησα οιονδήποτε συνεργάτη μου στην εν λόγω εταιρεία, ούτε είχα οιαδήποτε σχέση με συνεργάτες της...» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Τσοχατζόπουλος.
......Ο τέως υπουργός τονίζει ότι ζητά από το εν λόγω περιοδικό, την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας «σε σχέση με όσα ανυπόστατα και συκοφαντικά περιλαμβάνονται στο δημοσίευμα για το πρόσωπό του», διαφορετικά, όπως αναφέρει, «θα αναγκαστεί και πάλι να προσφύγει στη γερμανική δικαιοσύνη όπως και το 2004, όταν το ίδιο περιοδικό επιχείρησε με ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς να με εμπλέξει σε άλλη υπόθεση και τελικά καταδικάστηκε και υποχρεώθηκε σε επίσημη διάψευση».
...Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γερμανική εταιρεία Ferrostaal φέρεται να πλήρωσε μεγάλες προμήθειες για πωλήσεις υποβρυχίων στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και τη Νότια Αφρική, επικαλούμενο ανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρώσει η εισαγγελία Μονάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: