Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ διαψεύδει καρατομήσεις "ανταρτών" του.

22 Φεβρουαρίου 2011.
Το ΠΑΣΟΚ διέψευσε απόψε την πληροφορία που μεταδόθηκε, σύμφωνα με την οποία αφαιρέθηκε η κομματική ιδιότητα σε 105 στελέχη του, λόγω της στήριξης που παρείχαν, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου σε συνδυασμούς αντίπαλους εκείνων που στήριξε το κυβερνών κόμμα...
...Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) η οποία συνεδρίασε τις προηγούμενες ημέρες υπό τον Γιώργο Ανωμερίτη, στην Επιτροπή έφθασαν προτάσεις από τις κατά τόπους οργανώσεις, όπως τους είχε ζητηθεί να κάνουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.
...Στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάσθηκαν οι περισσότερες περιπτώσεις, ενώ δεν έχουν φθάσει ακόμα οι αναφορές για περίπου 12 Νομαρχιακές Επιτροπές, οι οποίες θα εξετασθούν στην επόμενη συνεδρίαση.
Σε όλες τις αναφορές γίνεται πρόταση για αφαίρεση της κομματικής ιδιότητας σε όσα στελέχη "συνέβαλαν συνειδητά στην επικράτηση αντίπαλων συνδυασμών".
...Στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για αποφάσεις της Επιτροπής που έλαβε στην συνεδρίασή της. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται για συνολικά 82 στελέχη, από τα οποία την κομματική τους ιδιότητα χάνουν 59 μέλη Συντονιστικών Επιτροπών, 21 μέλη Νομαρχιακών Επιτροπών και 2 μέλη Περιφερειακών Επιτροπών.
...Στον κατάλογο που εστάλη στην Επιτροπή Καταστατικού περιλαμβάνονται και 86 απλά μέλη, εναντίον των οποίων, πάντως, δεν κινήθηκε και δεν θα κινηθεί καμία πειθαρχική διαδικασία, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή.

***Τι λέει η ανακοίνωση :
"...Οι προς εξέταση προτάσεις αφορούν στελέχη, τα οποία, ενώ είχαν εκλεγεί σε κομματικά όργανα (Περιφερειακές, Νομαρχιακές ή Συντονιστικές Επιτροπές), είτε συμμετείχαν σε αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια διαφορετικά εκείνων τα οποία στήριξε το ΠΑΣΟΚ, είτε με τη στάση και τις ενέργειές τους συνέβαλαν συνειδητά την επικράτηση αντίπαλων συνδυασμών.
...Τα στελέχη αυτά, σύμφωνα με τις παραπάνω προτάσεις, δεν πρέπει να συνεχίσουν να αποτελούν μέλη των καθοδηγητικών οργάνων. Η ΕΚΑΠ δεν έχει αναστείλει, ούτε προτίθεται να αναστείλει την κομματική ιδιότητα κανενός απλού μέλους του κόμματος.
...Για όλες τις υπό εξέταση περιπτώσεις στελεχών υπάρχουν γραπτές εισηγήσεις από τα αρμόδια όργανα του Κινήματος.
...Η ΕΚΑΠ έχει κοινοποιήσει τις προτάσεις και στα λοιπά στα αρμόδια κομματικά όργανα και αμέσως μετά τη λήψη των επίσης γραπτών απόψεών τους, θα συνεδριάσει εκ νέου, προκειμένου να λάβει τελικές αποφάσεις...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: