Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

"Λίγη αξιοπρέπεια κε Σαμαρά"

19 Φεβρουαρίου 2011.
"...Απαιτείται σύμφωνο αξιοπρέπειας με τον λαό, όχι όμως από τη χώρα, αλλά από την ίδια τη Ν.Δ., γιατί η στοιχειώδης αξιοπρέπεια προϋποθέτει να λες την αλήθεια. Κάτι όμως που, για τη Ν.Δ., αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο, αφού συνεχίζει να εξαντλεί τους λόγους και τις πράξεις της σε αυτοθαυμασμό και περιχαράκωση στον πολιτικό της αυτισμό..."...Αυτά, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γιώργος Πεταλωτής, σχολιάζοντας την ομιλία του  προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, στην συνεδρίαση της Πολιτική Επιτροπή του κόμματος ....
"...Ο κ. Σαμαράς και στη σημερινή του ομιλία, επανέλαβε, εκ νέου, τη γνωστή πια συνταγή της ανύπαρκτης πολιτικής του πρότασης: ‘Η Ν.Δ. τα έχει πει όλα, είχε προειδοποιήσει εγκαίρως για όλα, αλλά η κυβέρνηση δεν τα άκουγε’..."», επεσήμανε ο κ. Πεταλωτής και συμπλήρωσε: 
"...Αυτό που ακόμα και σήμερα δεν εξηγεί ο κ. Σαμαράς είναι το γιατί δεν συμβούλευε κατά τον ίδιο τρόπο και τη κυβέρνηση Καραμανλή, ως μέλος της, ώστε να μη λιποτακτήσουν, αφού κατέστρεψαν τη χώρα και την οδήγησαν στην ανάγκη ύπαρξης μνημονίου, για το οποίο σήμερα υποκριτικά εκπλήσσεται και ανακαλύπτει πόσο καταστροφικό είναι..
... Το χειρότερο βέβαια για τη Ν.Δ. και τον κ. Σαμαρά είναι ότι, όπως αποδεικνύεται, δεν παρακολουθούν καν τις εξελίξεις και τι γίνεται στον τόπο. Δίνουν συμβουλές διαφάνειας -ποιοι άραγε!- αγνοώντας τη νομοθετημένη εδώ και καιρό από την κυβέρνηση καθιέρωσή της, δίνουν συμβουλές για συμψηφισμό οφειλών του δημοσίου με οφειλές ιδιωτών ("κατασκευαστικές, εξαγωγικές εταιρίες»...), όταν είναι γνωστό ότι την προηγούμενη μόλις εβδομάδα εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο φορολογική διάταξη ακριβώς για το συμψηφισμό αυτό...", ανέφερε ο κ. Πεταλωτής, προσθέτοντας ότι: «...το αυτονόητο ευχολόγιο του κ. Σαμαρά εμείς ήδη το κάνουμε πράξη...».

"Πόσο μπορεί να θεωρηθεί σοβαρό ένα κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν βρίθει καθημερινών αντιφάσεων και διγλωσσίας, όταν ακόμη και στην περίφημη και ψευδεπίγραφη «ανυπακοή» κλείνει το μάτι, λέγοντας ότι καταδικάζει μεν, αλλά φταίει η κυβέρνηση που προτρέπει τους πολίτες προς αυτήν, επιδοκιμάζοντας την έμμεσα;...», αναρωτιέται, καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: