Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Διμερής συμφωνία Ινδίας-Ιαπωνίας για τους δασμούς.

16 Φεβρουαρίου 2011.
Η Ιαπωνία και η Ινδία υπέγραψαν την Τετάρτη, μία διμερή συμφωνία ελεύθερων εμπορικών συναλλαγών, βάσει της οποίας καταργούνται οι δασμοί για μία δεκαετία σε περισσότερο από το 90% των εμπορικών ανταλλαγών ανάμεσα στις δύο χώρες...
...Ο Ιάπωνας υπουργός Εξωτερικών Σείτζι Μαεχάρα και ο Ινδός υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας, Ανάντ Σαρμά, ολοκλήρωσαν τη συμφωνία σε τελετή στο υπουργείο στο Τόκιο.
...Η συμφωνία θα " προωθήσει μια στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες, που θα τους επιτρέψει να συνάψουν σχέση κοινού οφέλους και να αναπτύξουν τις οικονομίες τους ", είπε ο Ιάπωνας υπουργός Μαεχάρα.
...Από την πλευρά του ο Ινδός υπουργός Εμπορίου, Σαρμά, δήλωσε ότι η συμφωνία "προβάλλει ένα γενικότερο πλαίσιο, προώθησης της οικονομικής συνεργασίας των δύο χωρών, τόσο στο εμπόριο, όσο και στις επενδύσεις, που θα επιβραβεύσει τόσο την Ινδία , όσο και την Ιαπωνία ".
...Συμπληρώνοντας δε, είπε ότι " έχουμε βαθιά μέσα στο μυαλό μας τη σκέψη πως αυτή η συμφωνία θα μας σπρώξει σε μία νέα εποχή οικονομικής συνεργασίας η οποία θα φέρει ανάπτυξη, καινοτομίες αλλά και πλούτο στις κοινωνίες και των δύο χωρών "....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: