Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Η Χεζμπολάχ καλεί τους Αιγύπτιους να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

7 Φεβρουαρίου 2011.
Ο ηγέτης της σιιτικής Χεζμπολάχ, Σαγιέν Χάσαν Νασράλα, κάλεσε σήμερα τους Αιγύπτιους να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις και να αλλάξουν την εικόνα του κόσμου...
«...Ο αιγυπτιακός λαός θα πρέπει να έχει επίγνωση των επιπτώσεων που θα έχει η επανάσταση αυτή στον κόσμο και την περιοχή και τη μεγάλη σύγχυση που αισθάνονται η παγκόσμια δύναμη, οι Ηνωμένες Πολιτείες, και οι σύμμαχοί της...», είπε ο Νασράλα μιλώντας, μέσω γιγαντοοθόνης, σε διαδήλωση που οργάνωσαν στη Βηρυτό διάφορα λιβανέζικα πολιτικά κόμματα....«...Η επανάσταση αυτή είναι καρπός της βούλησης και της αποφασιστικότητας του λαού», συνέχισε ο Νασράλα. «Αυτοί (ο λαός) είναι που προστατεύουν και προσφέρουν μάρτυρες και θα πρέπει να αποφασίζουν ποιο σύστημα θα επικρατήσει...», είπε.
«...Εύχομαι να μπορούσα να είμαι μαζί σας», πρόσθεσε, απευθυνόμενος στους διαδηλωτές της πλατείας Ταχρίρ του Καΐρου. «Θα ήθελα να μπορούσα να προσφέρω το αίμα μου για αυτόν τον ευγενή σκοπό», πρόσθεσε.
...Η διαδήλωση της Βηρυτού έγινε με κεντρικό σύνθημα «Προς υποστήριξη της επανάστασης του αιγυπτιακού λαού κατά του καθεστώτος του Καμπ Ντέιβιντ, που παραπέμπει στην ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου, το 1979, με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ...(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: