Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Σημαντικά βήματα προόδου...για το ελληνικό χρέος.

15 Φεβρουαρίου 2011.
"..Σημαντικά βήματα προόδου...στην αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους..." διαπίστωσε στην αντιμετώπιση του τεράστιου δημοσίου χρέους και της αδύναμης ανταγωνιστικότητας, ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, παραδίδοντας την Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής 2010-2011 στον Πρόεδρο της Βουλής...
...Παρά την παρατηρούμενη πρόοδο, ωστόσο, «αρκετά είναι αυτά που πρέπει να κάνουμε ακόμη και γι’ αυτό πιστεύω πως πρέπει να επισπεύσουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές, να κινηθούμε ταχύτερα και πιο αποφασιστικά. 
...Υπό τις σημερινές συνθήκες, αυτός είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος για να φέρουμε την οικονομική ανάπτυξη πιο γρήγορα στον τόπο», σημείωσε ο πρόεδρος της ΤτΕ.
«...Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε...», συμφώνησε ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος παραλαμβάνοντας την Έκθεση. «...Δεν θα πρέπει να ανακοπεί ο ρυθμός και η ορμή των αλλαγών, ιδιαίτερα των διαρθρωτικών, που είναι απαραίτητες για να μπορέσει και πάλι η χώρα μας να ορθοποδήσει. Θα μελετήσουμε με πολλή προσοχή την Έκθεση και εκτιμώ ότι πράγματι η κυβέρνηση, το σύνολο του πολιτικού κόσμου και πάνω απ’ όλα ο ελληνικός λαός θα κινηθούμε προς τον ίδιο στόχο: Να μην ξαναβρεθεί ποτέ πια η πατρίδα μας σε καταστάσεις όπως αυτές που ζήσαμε πρόσφατα», κατέληξε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: