Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

"Ο Νόμος για τις συγκοινωνίες θα εφαρμοστεί".

15 Φεβρουαρίου 2011.
"...Ο νόμος θα εφαρμοστεί αν θέλουμε να κρατήσουμε τις δημόσιες συγκοινωνίες και να διασφαλίσουμε τις θέσεις απασχόλησης..."...Αυτό, δήλωσε πριν λίγο, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης......Ο κ. Μαγκριώτης, εμφανίστηκε βέβαιος ότι από αύριο θα σταματήσουν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και θα ξεκινήσει η δουλειά από τους εργαζόμενους για την αναγέννηση των αστικών συγκοινωνιών...Σημείωσε πως η εισιτηροδιαφυγή τα προηγούμενα χρόνια ήταν μεγάλη σε βάρος του φορέα αλλά και του δημόσιου συμφέροντος. 
..Είπε πως έχει συγκροτηθεί σώμα επιθεωρητών που θα διενεργούν αυστηρούς ελέγχους.
...Για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων είπε πως αυτό έπρεπε να γίνει για να είναι βιώσιμες οι αστικές συγκοινωνίες.
...Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές δηλώνουν ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν καθώς όπως υποστηρίζουν ότι οι συγκοινωνίες πρέπει να είναι δημόσιες. Επισήμαναν ότι έχουν γίνει και άλλες εξυγιάνσεις στο παρελθόν οι οποίες απέτυχαν.
...Για την υπόθεση της Siemens, είπε πως όπως γίνεται προσπάθεια μέσω της Βουλής να αποδοθούν ευθύνες σε φυσικά πρόσωπα, έτσι πρέπει να πληρώσει και η Siemens ως εταιρεία.
...Είπε πως ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες με βάση το πόρισμα της Βουλής, για την ηθική και οικονομική ζημιά που έκανε η εταιρία στην Ελλάδα, ενώ, ξεκαθάρισε ότι θα αξιολογηθούν όλες οι συμβάσεις με την Siemens.
...Σε ότι αφορά το θέμα των διοδίων προανήγγειλε σημαντικές μειώσεις στο αντίτιμο στα υπό κατασκευή τμήματα....(πηγή : ΣΚΑΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: