Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τη σύσταση Επιτροπής Σοφών, για το χρέος ζητά η Κατσέλη.

20 Φεβρουαρίου 2011.
Τη σύσταση Επιτροπής Σοφών, η οποία θα αποτελείται από Έλληνες και ξένους ειδικούς και θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη μείωση τουελληνικού χρέους, προτείνει η υπουργός Εργασίας, κα. Λούκα Κατσέλη.
.....Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", η κα. Κατσέλη, επισημαίνει πως η επίλυση του προβλήματος του ελληνικού χρέους θα εξαρτηθεί καθοριστικά από τις αποφάσεις που θα ληφθούν τον Μάρτιο στο επίπεδο της ευρωζώνης. 
...Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μέτρα που θα πάρει η χώρα μας.Σε αυτή τη λογική προτείνει η Επιτροπή Σοφών να εξετάσει προτάσεις για να δούμε, όπως λέει, μακροπρόθεσμα το ζήτημα της μείωσης του χρέους.

...Σχετικά με το θέμα της δημόσιας περιουσίας, η κ. Κατσέλη τονίζει πως «πρέπει να προϋπάρξει μεθοδική καταγραφή και χρονοδιαγράμματα που θα καταλήγουν σε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα», ενώ εισηγείται πλαίσιο διμερών συμφωνιών με την Ελβετία, ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα στον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής.
..Η υπουργός Εργασίας τάσσεται κατά της γερμανικής πρότασης για ουσιαστική «συνταγματοποίηση» βασικών ρυθμίσεων που αφορούν την οικονομία, όπως τάσσεται και κατά των μειώσεων μισθών στον ιδιωτικό τομέα....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: