Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αγκαλιά με τον τίτλο ο Ολυμπιακός.

19 Φεβρουαρίου 2011.
Αγκαλιά με τον τίτλο είναι από σήμρα ο Ολυμπιακός, που νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-1 στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής... Μιραλάς, Τζιμπούρ, (από τον Ολυμπιακό) και Λέτο (από τον ΠΑΟ), σημείωσαν τα γκολ, με τους "πράσινους" να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και αποβολή παίχτη του Ολυμπιακού...***Καβάλα-Πανσερραϊκός : 0-0.
...Αναλυτικά...
...Το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό ο Μιραλάς στο 19ο λεπτό με κοντινό σουτ έπειτα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα.
Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 58’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λέτο, με την μπάλα να περνά από όλους τους παίκτες και να καταλήγει στα δίχτυα του Πάρντο που έδειξε να αιφνιδιάζεται.
Στο 83ο λεπτό έγινε η φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όταν μετά από σουτ του Ζιλμπέρτο Σίλβα και κόντρα πάνω στα σώματα ο Κατσουράνης με κοντινή προβολή έβαλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον επόπτη πάντως να τον υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, ο Τζιμπούρ στο 90’+1 έβαλε την υπογραφή του, καθώς με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
Οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τοροσίδης που απώθησε τον Λέτο.
***Οι συνθέσεις των ομάδων :
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βαλβέρδε): Πάρντο, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Ριέρα (90' Πάντελιτς), Μιραλάς (77' Ζαϊρί), Φουστέρ (61' Ντουντού), Τζεμπούρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (80' Σιμάο), Κατσουράνης, Λέτο, Νίνης (66' Γκοβού), Σισέ....


***...Δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για μια θέση στα πλέι οφ, έχασε απόψε η Καβάλα, που παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Πανσερραϊκό.
...Οι φιλοξενούμενοι, παρά το θετικό αποτέλεσμα, παραμένουν στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος ...
(Γ.Τ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: