Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

¨"Η Αίγυπτος έχει μακρύ δρόμο μπροστά της".

23 Φεβρουαρίου 2011.
Η Αίγυπτος πρέπει να εργαστεί εντατικότερα για να δείξει ότι έχει ένα δημοκρατικό μέλλον στη μετά Μουμπάρακ εποχή, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντείβιντ Κάμερον, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα τη Δευτέρα χωρίς όμως να συναντηθεί με παράγοντες της Mουσουλμανικής Αδελφότητας, η οποία ετοιμάζεται να ιδρύσει κόμμα μόλις το επιτρέψει η κυβέρνηση...
... Οπως σημείωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της πτήσης προς την Αίγυπτο, οι νέοι ηγέτες της χώρας πρέπει να κάνουν περισσότερα για να δείξουν «ότι η Αίγυπτος έχει ανοιχτό και δημοκρατικό μέλλον». 
...Πρόσθεσε δε ότι αυτό θα είναι καλό και για την Αίγυπτο και για την ευρύτερη περιοχή. Ακόμη, μιλώντας στο BBC, επισήμανε ότι οι στρατιωτικοί ηγέτες της χώρας είναι σε καλό δρόμο σχετικά με την προώθηση των αναγκαίων συνταγματικών αλλαγών και των εκλογών. 
...Tόνισε πάντως ότι πρέπει να αρθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, να λειτουργήσουν τα κόμματα και να απελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι. 
...Ο Βρετανός πρωθυπουργός είναι ο πρώτος ξένος ηγέτης που επισκέπτεται την Αίγυπτο μετά την παραίτηση του Χόσνι Μουμπάρακ....(BBC)

Δεν υπάρχουν σχόλια: