Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αναταραχή στο Αλγέρι.

19 Φεβρουαρίου 2011.
Ένας βουλευτής του κόμματος Συναγερμός για τον Πολιτισμό και τη Δημοκρατία (RCD), ο Ταχαρ Μπέσμπες, τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα στο Αλγέρι σε μια σύγκρουση με την αστυνομία κατά τη διάρκεια της πορείας που οργάνωσε η αντιπολίτευση της Αλγερίας εναντίον του καθεστώτος, ανέφερε ένας μέλος του RCD.
..***Τα τανκς βγήκαν στους δρόμους....(φωτο αρχείου)
«...Δέχτηκε ένα χτύπημα στο στομάχι από έναν αστυνομικό. Πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο...», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μοχσέν Μπελαμπάς, εκπρόσωπος του RCD, σύμφωνα με τον οποίο ο βουλευτής φαίνεται να έχει πέσει σε κώμα.
...Σύμφωνα με τον Δρ. Ραφίκ Χάσαν ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του στο νοσοκομείο Mustepha, ο Μπέσμπες φαίνεται να έχει υποστεί κρανιακό τραυματισμό.
...Ο Ταχαρ Μπέσμπες συμμετείχε στη προσπάθεια πραγματοποίησης πορείας, μετά από έκκληση του Εθνικού Συντονισμού για την Αλλαγή και τη Δημοκρατία (CNCD), από την πλατεία της 1ης Μαΐου έως την πλατεία των Μαρτύρων, σε απόσταση περίπου 4 μιλίων.
...Από το ξημέρωμα, οι δυνάμεις ασφαλείας υποστηριζόμενες από τεθωρακισμένα οχήματα «χτένιζαν» την πλατεία της 1ης Μαΐου, και εμπόδιζαν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν την περίμετρο που είχε απομονωθεί με μεταλλικά φράγματα....(Γαλλικό, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: