Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

"Αγία" Ταλαιπωρία...

8 Φεβρουαρίου 2011.
Συνεχίζεται και σήμερα η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού στην Αττική...συγκεκριμένα, χωρίς Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, θα παραμείνει σήμερα η πρωτεύουσα για 4 ολόκληρες  ώρες, προκειμένου οι εργαζόμενοι στα τρία αυτά Μέσα Μεταφοράς,  να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους...
Αναλυτικότερα : 
...Οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ το Τραμ θα παραμείνει ακινητοποιημένο από τις 12 έως τις 4 το απόγευμα.
...Ομως, μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά τις προγραμματισμένες στάσεις εργασίας, τα συγκεκριμένα μέσα δεν θα λειτουργούν, καθώς χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι να μπουν και να βγουν από τα αμαξοστάσια.
...Η ταλαιπωρία των επιβατών θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες καθώς και αύριο, Τετάρτη τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 11 το πρωί έως τις 15:30 το απόγευμα, κάτι που θα επαναλάβουν και την Παρασκευή.
...Πεντάωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τετάρτη και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ...
***Τέλος, την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στο σύνολό του, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες δηλώνουν ότι θα κατέλθουν σε 24ωρη απεργία, καθώς όπως διατείνονται, ο αλλαγές που κάνει το αρμόδιο υπουργείο στο επίμαχο νομοσχέδιο, δεν είναι ουσιαστικές και συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν ως «κόκκινη γραμμή» τις αλλαγές στο θέμα των συλλογικών συμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: