Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Διαδήλωση οπαδών του ΠΑΟ έξω από την ΕΡΤ ...

21 Φεβρουαρίου 2011.
Oπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, περίπου 1.000 οπαδοί των «πρασίνων» συγκεντρώθηκαν χθες, έξω από το ραδιομέγαρο, διαμαρτυρόμενοι για τη μετάδοση του ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού από τη ΝΕΤ........Η ειρηνική «πολιορκία» των οπαδών του Παναθηναϊκού, στην Αγία Παρασκευή διήρκησε πάνω από δύο ώρες.
...Από τις 9 το βράδυ, είχαν αρχίσει να δίνουν «παρών» οι πρώτοι οπαδοί των «πρασίνων» στην περιοχή, ενώ μέχρι της 23:00 στην … συγκέντρωση είχε φτάσει ο περισσότερος κόσμος με την αστυνομία να κάνει αισθητή την παρουσία της.
...Οι οπαδοί αποχώρησαν μόνο όταν μεταδόθηκαν οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Ενιαίου Φορέα, Θεόδωρου Μαραγκουδάκη.
...Ο τελευταίος, εξέφρασε τα παράπονα των οπαδών, ενώ ξεκαθάρισε πως η ΕΡΤ θα πρέπει να ζητήσει μία συγγνώμη τουλάχιστον για την μετάδοση:

«...Έχουμε παράπονα από τον τρόπο που καλύψατε τον αγώνα και τα σχόλια σας για τις επίμαχες φάσεις. Δεν αναδείξατε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε μία πανάξια νίκη στο γήπεδο του Ολυμπιακού, η οποία, όμως, απετράπη από τη διαιτησία. 
...Έχουμε, επίσης, παράπονο γιατί τα επεισόδια και ο προπηλακισμός των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μεταδόθηκε από μακρινή κάμερα και όχι από κοντά. Σε άλλες περιπτώσεις είμαστε σίγουροι ότι θα δείχνατε από κοντά όλα τα πλάνα», τόνισε αρχικά ο κ. Μαραγκουδάκης και πρόσθεσε: 
«Πρέπει να ζητήσετε, λοιπόν, τουλάχιστον μία συγγνώμη. Ξέρουμε ότι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα δίνετε χρήματα στον Ολυμπιακό. Είμαστε και εμείς πολίτες και πληρώνουμε την ΕΡΤ και απαιτούμε αντικειμενικότητα. Το ποδόσφαιρο να ξέρετε ότι, πλέον, είναι και κοινωνικό θέμα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Άρα, μη μας κάνετε να βράζουμε περισσότερο...».
   (πηγή : ΣΚΑΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: