Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Κρίσιμες συναντήσεις Παπανδρέου.

21 Φεβρουαρίου 2011.
Κρίσιμες επαφές με Ευρωπαίους ηγέτες ξεκινά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει της έκτακτης Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης στις 11 Μαρτίου και της Συνόδου Κορυφής στις 25 του ίδιου μήνα, κατά την οποία θα οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις για το μηχανισμό στήριξης της ευρωζώνης....
Σήμερα, Δευτέρα, ο Γ. Παπανδρέου μεταβαίνει στο Βερολίνο όπου αύριο, Τρίτη θα συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και την επομένη στο Ελσίνκι, όπου θα συναντηθεί με τη Φιλανδή ομόλογό του. 
...Πριν τη συνάντησή του με την Γερμανίδα Καγκελάριο, ο πρωθυπουργός θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας της χώρας. 
...Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος SPD, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Φράνκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ, με τον συμπρόεδρο των Πρασίνων, Τζεμ Έτσντεμιρ, με τον υπουργό Εξωτερικών και πρόεδρο του συγκυβερνώντος κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP), Γκίντο Βεστερβέλε, καθώς επίσης και με την Συμπρόεδρο των Πρασίνων, Κλαούντια Ροτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: