Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Φίμωση και καταστολή στη Λιβύη...

20 Φεβρουαρίου 2011.
Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο διακόπηκε χθες, Σάββατο, στη Λιβύη, όπου οι διαδηλωτές έχουν κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις εναντίον του επί τέσσερις δεκαετίες ηγέτη της χώρας Μουάμαρ Καντάφι, σύμφωνα με μια εταιρία στις ΗΠΑ η οποία παρακολουθεί την κίνηση στο Internet.
......Σύμφωνα με την Arbor Networks, η οποία εδρεύει στην Μασαχουσέτη, δεδομένα που συλλέχθηκαν από 30 παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι η κίνηση στο Διαδίκτυο εσωτερικά, από και προς τη Λιβύη διακόπηκε απότομα την Παρασκευή στις 19:15 ώρα ανατολικής ακτής των ΗΠΑ ...
...Κατά τα ίδια στοιχεία, είχαν σημειωθεί δυο περιορισμένες διακοπές της πρόσβασης νωρίτερα την Παρασκευή.
...Δεν είναι ξεκάθαρο εάν η υπηρεσία εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμη στη χώρα. Δεκάδες διαδηλωτές σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με άνδρες των λιβυκών υπηρεσιών ασφαλείας στη Βεγγάζη το Σάββατο, είπε αυτόπτης μάρτυρας.
...Το Διαδίκτυο είχε χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα από αντικυβερνητικούς διαδηλωτές σε χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής για το συντονισμό των κινητοποιήσεών τους.
...Οι Αιγυπτιακές αρχές είχαν διακόψει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο για μερικές ημέρες στην διάρκεια τη εξέγερσης που οδήγησε στην πτώση του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ μετά από 30 χρόνια στην εξουσία....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: