Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στην Υεμένη.

16 Φεβρουαρίου 2011.
Συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα το απόγευμα στο Άντεν, κεντρική πόλη της νότιας Υεμένης, μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και εκατοντάδων διαδηλωτών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις διαδηλωτές.
.....Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στην έδρα της νομαρχίας της Μανσούρα και πυρπόλησαν τέσσερα αυτοκίνητα. Οι δυνάμεις ασφαλείας πυροβόλησαν για να διαλύσουν το πλήθος, το οποίο απάντησε ρίχνοντας πέτρες στους αστυνομικούς, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.
...Δύο διαδηλωτές τραυματίστηκαν από σφαίρες κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων αυτών, δήλωσε ο υπεύθυνος του νοσοκομείου Νακίμπ, όπου διακομίσθηκαν.
Νωρίτερα ένας ακόμη διαδηλωτής είχε τραυματιστεί σοβαρά από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας που προσπαθούσαν να διαλύσουν εκατοντάδες νεαρούς άνδρες που είχαν συγκεντρωθεί σε μία πλατεία και έκαναν καθιστική διαμαρτυρία, σύμφωνα με τον ίδο ανταποκριτή.
«Άλι, φύγε», φώναζαν οι διαδηλωτές απευθυνόμενοι στον πρόεδρο της Υεμένης Αλι Αμπντάλα Σάλεχ.
...Αυτές οι συγκρούσεις σημειώνονται την ώρα που φοιτητές στη Σαναά διαδηλώνουν για τέταρτη συνεχή ημέρα εναντίον του καθεστώτος του προέδρου της χώρας, που βρίσκεται στην εξουσία εδώ και 32 χρόνια. Η κοινοβουλευτική αντιπολίτευση αποφάσισε να επαναλάβει τον διάλογο με το καθεστώς της Υεμένης και δεν συντάχθηκε με τους διαδηλωτές....(Γαλλικό, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: