Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Κορυφώνεται σήμερα η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού

15 Φεβρουαρίου 2011.
Κορυφώνεται σήμερα η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της Αττικής... καθώς κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς δεν θα κινείται, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, με αφορμή την ψήφιση, σήμερα στη βουλή, του επίμαχου νομοσχεδίου......Απροσπέλαστο αναμένεται να είναι για πολλές ώρες και το κέντρο της Αθήνας, αφού οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν από το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη βουλή, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι γύρω δρόμοι.
...Χθες, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες έκαναν νέα μηχανοκίνητη πορεία και σε δηλώσεις τους οι συνδικαλιστές εξέφρασαν για άλλη μια φορά την πλήρη αντίθεσή τους με το νομοσχέδιο, το οποίο, κατά την άποψή τους, καταδικάζει τους εργαζόμενους και ανοίγει το δρόμο για ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών. Σημείωσαν δε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον αγώνα.
...Αύριο, Τετάρτη, που το σχέδιο νόμου θα είναι πλέον νόμος του κράτους, οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι τα λεωφορείααύριο, θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: