Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Εμπρηστικός μηχανισμός για τον δήμαρχο Κορίνθου.

15 Φεβρουαρίου 2011.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:40 τα ξημερώματα στη διώροφη κατοικία του δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού επί της οδού Σοφοκλέους 56 στην Κόρινθο...η
φωτιά ξεκίνησε από το υπόγειο το οποίο χρησιμοποιείται ως γκαράζ και αποθήκη και έλαβε γρήγορα διαστάσεις, όμως σβήστηκε σχετικά γρήγορα κατόπιν έγκαιρης επέμβασης της πυροσβεστικής....Από τους δώδεκα ενοίκους των διαμερισμάτων δεν τραυματίστηκε κανείς......Με δηλώσεις του ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός ανέφερε ότι, έξω από την γκαραζόπορτα βρέθηκαν ίχνη από ένα πλαστικό δοχείο με βενζίνη.
...Ο κ. Πνευματικός σχετικά με το ποιοι θα μπορούσαν να τοποθετήσουν τον εμπρηστικό μηχανισμό, τόνισε ότι, «έχουμε κάποιες σκέψεις, αλλά πιστεύω ότι αυτά θα λυθούν στα πλαίσια της προανάκρισης που θα γίνει. Όμως είναι απαράδεκτο κάποιοι να θέλουν να λύσουν τους λογαριασμούς με το δήμαρχο με αυτό τον τρόπο και να κινδυνεύει η ζωή ακόμα και αθώων παιδιών» .
...Ο δήμαρχος πρόσθεσε, «εμείς ως τώρα λειτουργούμε στα πλαίσια της ισότητας των πολιτών, της δικαιοσύνης κι έτσι θα συνεχίσουμε ανεξάρτητα αν θέλουν κάποιοι να στέλνουν μηνύματα στο δήμαρχο και τη δημοτική αρχή. 
...Δεν θα βρουν ανταπόκριση αυτά τα μηνύματα από τη δική μας δημοτική αρχή...» .(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: