Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

"Υποκριτής ο Αχμαντινετζάντ".

 28 Φεβρουαρίου 2011.
Οι ΗΠΑ καταδίκασαν με οξείς τόνους, την Κυριακή, την Ιρανική «υποκρισία», που ενώ προσφέρει στήριξη στις αντικαθεστωτικές εξεγέρσεις σε χώρες της Μέσης Ανατολής, η ίδια στο εσωτερικό της αντιμετωπίζει με «κατάφωρη» βία τα ανθρώπινα δικαιώματα των αντιφρονούντων και καταστέλλει τις διαδηλώσεις...
...Την παραμονή της σύγκλησης του Συμβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΗΕ, στη Γενεύη, στο οποίο θα συμμετάσχει η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Χ. Κλίντον, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σε θέματα Εθνικής Ασφάλειας, Τόμι Βιέϊτορ, δήλωσε ότι το Ιράν έχει εξαπολύσει μία «οργανωμένη εκστρατεία εκφοβισμού», προχωρώντας σε συλλήψεις αντιφρονούντων και δημοσιογράφων, αλλά και στην παρεμπόδιση της λειτουργίας των δορυφορικών επικοινωνιών και του διαδικτύου.
Ο Ιρανός πρόεδρος Αχμαντινετζάντ είχε καταδικάσει την προηγούμενη εβδομάδα με δηλώσεις του, τις δολοφονίες πολιτών στη Λιβύη και κάλεσε την κυβέρνησή της να ακούσει τη φωνή του λαού της.
«...Οι Ιρανοί πολίτες δικαιούνται παρόμοιας δικαιοσύνης και των ίδιων δικαιωμάτων, με αυτά που η κυβέρνηση της χώρας τους προωθεί στο εξωτερικό», είπε ο Βιέϊτορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: