Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Πειρατές σκότωσαν 4 αμερικανούς ομήρους.

22 Φεβρουαρίου 2011.
Τέσσερις Αμερικανοί, το γιοτ των οποίων είχαν καταλάβει σομαλοί πειρατές, σκοτώθηκαν λίγο πριν τη διεξαγωγή επιχείρησης για τη διάσωσή τους από τις αμερικανικές δυνάμεις, ανακοίνωσε πριν λίγο, το Αμερικανικό Πεντάγωνο...
...Περίπου στις 06:00 GMT "την ώρα που συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των τεσσάρων αμερικανών ομήρων, οι αμερικανοί στρατιώτες ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς που προέρχονταν από το γιοτ S/V Quest", αναφέρει το Πεντάγωνο σε ανακοίνωσή του.
...Αφού ανέβηκαν στο γιοτ οι στρατιώτες ανακάλυψαν "ότι οι τέσσερις όμηροι είχαν σκοτωθεί από τους απαγωγείς", σύμφωνα με το Πεντάγωνο.
...Δύο πειρατές σκοτώθηκαν στη διάρκεια της επιχείρησης των αμερικανών στρατιωτών και 13 συνελήφθησαν. Στο S/V Quest βρέθηκαν τα πτώματα ακόμη δύο πειρατών.
"...Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας για την απώλεια αθώων ζωών", δήλωσε ο στρατηγός Τζέιμς Μάτις, επικεφαλής του κεντρικού αμερικανικού στρατηγείου.
...Το S/V Quest κατελήφθη την Παρασκευή 240 ναυτικά μίλια (περίπου 440 χιλιόμετρα) ανοιχτά των ακτών του Ομάν και τις τρεις τελευταίες ημέρες το ακολουθούσαν αμερικανοί στρατιώτες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πενταγώνου.
...Οι ιδιοκτήτες του γιοτ, η Τζιν και ο Σκοτ Άνταμ, έκαναν το γύρο του κόσμου επί 7 χρόνια. (ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: