Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Αποζημιώσεις από τη Siemens ζήτησε, μέσω...ΝΕΤ, ο Παπαδημούλης...

24 Ιανουαρίου 2011.
Τους λόγους για τους οποίους κατεψήφισε το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για ην υπόθεση της Siemens, ανέπτυξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση της  ΝΕΤ...
...Ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι καταψήφισε το πόρισμα διότι μεταξύ άλλων δεν ερευνήθηκαν τα κομματικά ταμεία και δεν μπήκε «το μαχαίρι στο κόκαλο» στο θέμα των προγραμματικών συμβάσεων. Παράλληλα κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα για σκοπιμότητα στις ενέργειες τους.
...Ο κ. Παπαδημούλης ζήτησε η Ελλάδα να διεκδικήσει αποζημιώσεις από τη Siemens για τη ζημιά που υπέστη, όπως έκαναν άλλες 17 χώρες, καθώς και τον αποκλεισμό της εταιρείας από μελλοντικούς διαγωνισμούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την ΕΕ για παραβίαση των κανόνων του ανταγωνισμού.
...Τέλος αναφερόμενος στο νόμο περί ευθύνης υπουργών, ζήτησε «να υπάρχει μια ομόφωνη δέσμευση όλων των κομμάτων, ότι με το που θα έρχεται μια υπόθεση από την Δικαιοσύνη στη Βουλή με εμπλοκή πολιτικών προσώπων, να την στέλνουμε αμέσως στο Δικαστικό Συμβούλιο χωρίς να γίνεται «τουρλουμπούκι» σκοπιμότητας»....(ΝΕΤ, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: