Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ισχυρό μέτωπο κατά των διοδίων του Σουφλιά.

24 Ιανουαρίου 2011.
Πραγματοποιήθηκε, όπως είχε ανακοινωθεί, χθες, στην Τρίπολη,  η σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής Πελοποννήσου, αγώνα ενάντια στα διόδια....με πρωτοβούλία της Προσωρινής Επιτροπής, η οποία μετεξελίχθηκε σε...Μόνιμη...
Στη συνάντηση που έγινε στο Εργατικό Κέντρο, συμμετείχαν φορείς και πολίτες από τους 5 Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανάμεσα σε αυτούς και η η Πρωβουλία  Πολιτών Σπάρτης, καθώς και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καστορίου....Κατά την πολύωρη συζήτηση, ορίστηκαν οι στόχοι και ο προγραμματισμός δράσης του κινήματος κατά των διοδίων, για το επόμενο χρονικό διάστημα....***Στην σχετική ανακοίνωση, που εξεδόθη, αναφέρονται τα εξής :

"...Σαν κίνημα πολιτών και φορέων ενάντια στα διόδια διεκδικούμε:
...Να καταργηθούν οι συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών δρόμων σε ιδιωτικές εταιρίες.
...Να καταργηθούν όλα τα διόδια, ιδιωτικά ή κρατικά......Να συνεχιστούν όλα τα έργα επέκτασης ή βελτίωσης όλων των εθνικών δικτύων με ευθύνη ενός δημόσιου φορέα με κοινωνικό έλεγχο.
...Απορρίπτουμε τις λογικές των καρτών και των ηλεκτρονικών διοδίων.
...Στο αγώνα μας αυτό θα συμπορευτούμε και με άλλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα από την σημερινή οικονομική κρίση.
...Συγκροτήθηκε συντονιστική επιτροπή Επιτροπή φορέων και πολιτών Πελοποννησου  ενάντια  στα  διόδια
...Συμμετέχουμε στη επόμενη κοινή δράση όλων των Επιτροπών αγώνα στο Πανελλαδικό Άνοιγμα όλων των σταθμών διοδίων στις 6 Φεβρουαρίου 2011...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: