Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

"Το μέλλον του Λακωνικού τουρισμού σε περίοδο οικονομικής κρίσης"

25 Ιανουαρίου 2011....(πρώτη δημοσίευση : 25.1.2011, ώρα 16.21).
Γεύμα εργασίας με τους 5 Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, θα παραθέσει η Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, (Πρόεδρος ο κ. Δημ. Πολλάλης-φωτο), αύριο,  Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο "Μανιάτης" στη Σπάρτη, όπου θα παρουσιαστεί ένα σχέδιο Μάρκετινγκ και Δράσης με θέμα “...το μέλλον του Λακωνικού τουρισμού σε περίοδο οικονομικής κρίσης...”.
...
...Το σχέδιο αυτό προβλέπει πολύ συγκεκριμένες ενέργειες που μπορούν να υλοποιηθούν σε κάθε Λακωνικό Δήμο ξεχωριστά αλλά και από κοινού σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.
...Για την καταπολέμηση της ύφεσης και την έξοδο από τις υπάρχουσες δυσχερείς οικονομικές δυσκολίες θεωρείται μονόδρομος η αξιοποίηση των συγκριτικών τουριστικών πλεονεκτημάτων αλλά και των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών  της περιοχής.
...Ως εκ τούτου, η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας προσβλέπει σε μια γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία με τους επικεφαλής της νέας Καλλικρατικής Δημοτικής Αρχής της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, προκειμένου έμπρακτα και άμεσα να στηριχθεί από κοινού, βάσει σχεδίου, η αναπτυξιακή πορεία της περιοχής αλλά και η τόνωση της τοπική οικονομία.
...Η σχετική εισήγηση θα γίνει από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας κ. Δημήτρη Πολλάλη, καθώς επίσης και από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Ένωσης, Δρα. Δημήτρη Κούτουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: