Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Προτίμησε να πέσει στους κροκόδειλους, παρά στην αστυνομία !

28 Ιανουαρίου 2011.
Ένας άνδρας από την περιοχή Katherine της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας προτίμησε να τα βάλει με τους κροκόδειλους παρά με την Αστυνομία αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την σύλληψη...
...Ο 37χρονος άνδρας είχε εμπλακεί σε καβγά με την παρέα του και αυτός με τους υπόλοιπους τέσσερις φίλους του τραυμάτισαν έναν 27χρονο. Λίγο μετά περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία.
...Όπως έγινε γνωστό, όταν η αστυνομία έφτασε στον τόπο του επεισοδίου, ο 37χρονος, που δεν είχε καταφέρει να το σκάσει, έπεσε στο ποτάμι με τους κροκόδειλους και στο οποίο παρέμεινε για περίπου μισή ώρα.
...Κατάφερε, εντούτοις, να βγει από το ποτάμι σώος και αβλαβής. Οι αστυνομικοί που δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τον είδαν να αναδύεται τον συνέλαβαν για να τον ανακρίνουν προκειμένου για να μάθουν την ταυτότητα και των υπολοίπων μελών της παρέας του.
***Να αναφέρουμε ότι η απρόκλητη επίθεση και ο ξυλοδαρμός είναι ένα αδίκημα που στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν επιφέρει ποινή φυλάκισης ενώ στον ποταμό Katherine ζουν οι μεγαλύτεροι κροκόδειλοι στον κόσμο, οι λεγόμενοι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού. 
...Το μήκος αυτών των κροκοδείλων κυμαίνεται μεταξύ των 5 και 6 μέτρων ενώ το βάρος τους ξεπερνά τον ένα τόνο....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: