Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Θάνατος από την γρίπη των χοίρων στο Χονγκ Κονγκ.

27 Ιανουαρίου 2011.
Μία 27χρονη πέθανε από την γρίπη των χοίρων στο Χονγκ Κονγκ και 15 άνθρωποι νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας σε νοσοκομεία της πόλης έχοντας προσβληθεί από τον ιό, ανακοίνωσαν σήμερα νοσοκομειακές πηγές....
...Η γυναίκα πέθανε χθες Τετάρτη, μία ημέρα αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό H1N1 και υποβλήθηκε σε θεραπεία με Tamiflu και αντιβιοτικά, ανακοίνωσε εκπρόσωπος των Νοσοκομειακών Αρχών του Χονγκ Κονγκ.
..Ένα 16χρονο αγόρι, το οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο την Κυριακή διαγνώστηκε ότι πάσχει από τη γρίπη των χοίρων και συγκαταλέγεται στους 15 ασθενείς, οι οποίοι νοσηλεύονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας έχοντας προσβληθεί από τον ιό της γρίπης των χοίρων ή άλλου τύπου γρίπης, σύμφωνα με τον ίδιο.
....Οι υγειονομικές αρχές στο Χονγκ Κονγκ, όπου περίπου 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την γρίπη των χοίρων το 2009, όταν ξέσπασε η παγκόσμια επιδημία, έχουν μέχρι στιγμής κρίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να αυξήσουν το επίπεδο συναγερμού για την γρίπη στην πόλη.
...Η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ κατηγορήθηκε ότι υπερέβαλε όταν, κατά τη διάρκεια της επιδημίας το 2009, αγόρασε τρία εκατομμύρια παρτίδες του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων.
...Στη συνέχεια, περίπου τα 2.8 εκατομμύρια παρτίδες που δεν χρησιμοποιήθηκαν πετάχτηκαν.(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: