Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Νέα εντάλματα σύλληψης για τα «τρομοδέματα».

27 Ιανουαρίου 2011.
Τρία νέα εντάλματα σύλληψης, για ήδη καταζητούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» εξέδωσαν οι Εφέτες Ανακριτές, για την αποστολή 14 παγιδευμένων δεμάτων με προορισμό πρεσβείες στην Αθήνα και ξένους ηγέτες στο εξωτερικό...
...Τα νέα εντάλματα εκδόθηκαν για τους Γιώργο Νικολόπουλο, αδελφό του 23χρονου που συνελήφθη χθες στην Κηφισιά, Νταμιανό Μπολάνο και Χρήστο Τσάκαλο, αδελφό του Γεράσιμου Τσάκαλου που συνελήφθη επ' αυτοφώρω τον περασμένο Νοέμβριο με τον Παναγιώτη Αργυρού για τα «τρομοδέματα».
...Στην υπόθεση των παγιδευμένων με εκρηκτικές ύλες δεμάτων είναι ήδη κατηγορούμενοι μαζί με τους Γεράσιμο Τσάκαλο και Παναγιώτη Αργυρού, οι Χάρης Χατζημιχελάκης, Γιώργος Καραγιαννίδης και Αλέξανδρος Μητρούσιας. 
...Οι τέσσερις τελευταίοι δικάζονται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
...Αργά το μεσημέρι ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον Εφέτη Ανακριτή, για να απολογηθεί αύριο το πρωί, ο 23χρονος Μιχάλης Νικολόπουλος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: