Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Νεαροί...νταβατζήδες...

22 Ιανουαρίου 2011.
Δύο νεαροί, ηλικίας 26 και 28 ετών, που προήγαγαν στην πορνεία με τη χρήση βίας, 27χρονη αλλοδαπή, συνελήφθησαν σήμερα, στη Σκύδρα της Πέλλας....
από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες μαζί με άλλους δύο συνεργούς, έναν 37χρονο ημεδαπό και μία 27χρονη αλλοδαπή, είχαν συστήσει ομάδα, για το σκοπό αυτό.....Οι συλλήψεις έγιναν μετά από καταγγελία του θύματος ότι ο 26χρονος και ο 28χρονος, προσπάθησαν να την αναγκάσουν να μπει σε όχημα στο οποίο επέβαιναν.
Σε βάρος των τεσσάρων ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για συμμορία, σωματεμπορία και την κατά περίσταση κατηγορία της απόπειρας παράνομης κατακράτησης.
....Οπως προέκυψε από την προανάκριση, η 27χρονη γυναίκα-μέλος της ομάδας, εκμεταλλευόμενη την ευάλωτη οικονομική κατάσταση της συνομήλικης ομοεθνούς της, την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα για εργασία, σε κατάστημα που διατηρεί ο 26χρονος σύζυγός της.
...Κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2010 έως αρχές Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους την εγκατέστησαν σε οίκημα στη Σκύδρα Πέλλας και με χρήση σωματικής βίας, αλλά και απειλές κατά της ζωής της 27χρονης και μελών της οικογένειάς της, την προήγαγαν στην πορνεία, εισπράττοντας οι ίδιοι τα χρηματικά ποσά από τις συνευρέσεις της...(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: