Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη φοιτητής για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

25 Ιανουαρίου 2011.
Στον Εισαγγελέα Σερρών οδηγήθηκε χθες, 25χρονος φοιτητής που συνελήφθη από άνδρες του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, για κατοχή και παράνομη διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού....
...Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, Αντώνη Παπαντωνίου, ο 25χρονος χρησιμοποιούσε τα προγράμματα ανταλλαγής αρχείων μέσω Η/Υ και διοχέτευε το παράνομο υλικό παιδικής πορνογραφίας σε χρήστες Η/Υ, από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη. 
...Στην κατοχή του φοιτητή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα σκληροί δίσκοι που περιείχαν 200 βίντεο με πρωταγωνιστές παιδιά κάτω των 10 ετών καθώς επίσης 4 dvd και δύο φορητοί υπολογιστές.
«...Βρισκόμαστε στη μέση μίας μεγάλης έρευνας για τον εντοπισμό διακίνησης παιδικής πορνογραφίας...» δήλωσε ο κ. Παπαντωνίου, ενώ από τις μέχρι τώρα έρευνες φαίνεται ότι ο 25χρονος φοιτητής, που ομολόγησε τις πράξεις του, δεν είναι μέλος κυκλώματος. Ο 25χρονος κρατείται στην αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και σήμερα,  θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: