Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

"...Κείμενο πολιτικής αλητείας..."

28 Iaνουαρίου 2011.
"...Κείμενο πολιτικής αλητείας..." χαρακτήρισε το πόρισμα για την υπόθεση Siemens που κατατέθηκε στη Bουλή, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στα Χανιά...
...«Διάβασα το πόρισμα λέξη προς λέξη και πρέπει να σας πω ότι έχω 22 χρόνια βουλευτής, έχω συμμετάσχει σχεδόν σε όλες τις εξεταστικές και τις προανακριτικές επιτροπές, όπως λέγονταν παλαιοτέρα, που συστήθηκαν αυτά τα 22 χρόνια, αθλιοδέστερο κείμενο, κείμενο πολιτικής αλητείας, δεν έχει- πιστεύω- κατατεθεί ποτέ άλλοτε στο ελληνικό κοινοβούλιο», τόνισε.
«...Είναι προφανές, όταν το διαβάσει κανείς, ότι θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το πολιτικό σύστημα είχε ανάγκη φύλλου συκής. Φύλλου συκής για να κρύψει τη γύμνια του, την αθλιότητά του, τον ξεπεσμό του. Και αυτό το φύλλο συκής του το έδωσε η εξεταστική επιτροπή υπό τον συμπατριώτη μας βουλευτή κ. Βαλυράκη», πρόσθεσε.
...Σύμφωνα με τον κ. Μαρκογιαννάκη, το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής αποδεικνύει ότι τα δύο μεγάλα κόμματα θέλησαν να καλύψουν τις δικές τους αμαρτίες.
...Τέλος ο κ. Μαρκογιαννάκης απευθυνόμενος σε όσους τον ενέπλεξαν στην υπόθεση ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν τους κάνει «να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη για την αθλιότητα» που διέπραξαν σε βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: