Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο Τσίπρας καλεί τον Καμίνη σε βοήθεια για το "τσαντήρι".

26 Ιανουαρίου 2011.
Υπέρ μιας «μη βίαιης λύσης» στο πρόβλημα των απεργών πείνας της Νομικής Σχολής τάσσεται με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «...δεν προτίθεται να επωμισθεί ευθύνες που δεν του ανήκουν», αναφορικά με την πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για ασφαλή μετάβαση και διαμονή, επ΄αόριστον, των απεργών πείνας σε δημοτικό γυμναστήριο...***Το ερώτημα είναι γιατί ο κ. Τσίπρας δεν παραχωρεί τη βίλα του με τα πολλά υπνοδωμάτια και τους βοηθητικούς χώρους που έχει ,για τη φιλοξενία των μεταναστών αυτών...
...Συγχρόνως στην ανακοίνωσή του ο κ. Καμίνης επισημαίνει ότι «κατά τρόπο ανεύθυνο οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο 300 άνθρωποι και αντί να συζητηθούν επί της ουσίας τα συγκεκριμένα προβλήματα και αιτήματά τους έχει δημιουργηθεί κρίση στην πόλη, διότι κάποιοι όχι μόνο τους συμβούλευσαν λάθος αλλά τώρα αποφεύγουν να δώσουν λύση στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν».
....Ο Δήμαρχος Αθηναίων προσθέτει ότι διευκρίνισε στις πρυτανικές αρχές όταν ζητήθηκε η συμβολή του Δήμου ότι «μπορεί να αναλάβει ανθρωπιστική βοήθεια προς τους ανθρώπους αυτούς» και τόνισε ότι «...δεν θα υποδείξει στις πρυτανικές αρχές πως να χειριστούν το θέμα του ασύλου, συντάσσεται πάντως υπέρ μιας μη βίαιης λύσης...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: